Received message - explanation, completion, changes of procurement documents

Procurement procedure Vybudování experimentální dietní kuchyně - Část 1
Sender Lubor Šída
Sender organization Univerzita Karlova, 3. lékařská fakulta [CRN: 00216208]
Recipient All (including public)
Date 14.02.2019 12:02:50
Reference number in the filing service unassigned/unknown
Identifier in filing service unassigned/unknown
Subject Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel zjistil, že původní vysvětlení zadávací dokumentace obsahovalo nepřesné údaje, proto přistupuje k jejich opravě a zároveň výslovně upozorňuje, že dochází k prodloužení termínu pro podání nabídek tak, aby byla zohledněna změna vyjádření, jakož i termín min. 4 pracovních dnů dle § 54 odst. 5 ZZVZ.


Attachments
- 3. LF vysvětlení č. 2 exp kuchyně OPRAVA-2.pdf (282.02 KB)

Original message

Date 08.02.2019 13:17:32
Reference number in the filing service unassigned/unknown
Identifier in filing service unassigned/unknown
Subject Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den, jelikož jsme se účastnili již prvního kola výběrového řízení(bylo zrušeno) a účastníme se i nyní tak mám dotaz k zadávací dokumentaci, kdy v technické specifikaci pod pozicí 202. (Nerez chlazený stůl na GN - čtyřsekcový s dřezem, desing stolu celistvý s okolním nerez nábytkem, bez žádných vestaveb chlazení) je v detailním popisu tohoto stolu vyspecifikováno : 4x zásuvka GN 1/1 - 200 mm s plnovýsuvem, vnitřní rádius R15 - tento rádius byl doplněn do specifikace oproti prvnímu kolu.
Náš dotaz je zda rádius R15 v těchto zásuvkách je myšlený na všech stanách zásuvek nebo jen na bočních nebo jen na přední a zadní straně zásuvky??
A další dotaz jakou tento rádius má logiku v chlazené zásuvce z provozního hlediska?
Děkujeme za odpověď