Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení RUK – NAKLADATELSTVÍ – DODÁVKA, IMPLEMENTACE A PODPORA REDAKČNÍHO SYSTÉMU WEBOVÉ PREZENTACE NAKLADATELSTVÍ KAROLINUM
Odesílatel Vilém Štekl
Organizace odesílatele Univerzita Karlova, Rektorát [IČO: 00216208]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 11.04.2019 14:39:34
Číslo jednací ve SpSl UKRUK/106869/2019
ID ve SpSl 1000968922
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel následující dotaz:

"Měli bychom další otázku týkající se čestných prohlášení a informací o členech našeho týmu. S čestným prohlášením za naši firmu nemáme problém, ale neradi bychom zveřejňovali jména a údaje ohledně členů našeho týmu vařejně. Z našeho pohledu toto požadovat není právně v pořádku a to hlavně kvůli GDPR. Rádi Vám poskytneme informace ohledně našich projektů a anonymně o našich členech týmu spolu s čestným prohlášením o pravdivosti informací. Je pro Vás toto přijatelné? Existuje zde případně varianta s podepsáním NDA?"

Odpověď zadavatele:

Zadavatel k uvedenému dotazu sděluje, že s osobními údaji získanými v průběhu výběrového řízení nakládá v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Podrobnosti o zpracování osobní údajů zadavatel zveřejnil na internetové adrese https://cuni.cz/UK-9443.html.
Zadavatel neposkytuje údaje z nabídek veřejně mimo těch údajů, které mu zákon nařizuje zveřejnit.

Pro zadavatele je nepřijatelné, aby v nabídce obdržel anonymizované údaje o členech týmu dodavatele. Zadavatel nepřipouští variantu nabídky s NDA (Non-disclosure agreement).