Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení PedF – Doplnění vybavení do chemických laboratoří
Odesílatel Anna Rážová
Organizace odesílatele Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta [IČO: 00216208]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 17.06.2019 13:42:14
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Výzva

Dobrý den,
jménem veřejného zadavatele, Univerzity Karlovy, Pedagogické fakulty si Vás dovoluji vyzvat k podání nabídky a prokázání kvalifikace v řízení o zadání veřejné zakázky na dodávky s názvem „PedF – Doplnění vybavení do chemických laboratoří “ .
Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je nákup vybavení do chemických laboratoří a 2 výlevek včetně skřínek do biologické laboratoře. Veškerý materiál včetně demontáže starého vybavení a jeho odvoz, montáže nového vybavení, instalace a integrace do stávajícího systému, aby vznikly funkční celky. Zboží se pořizuje v rámci inovace výukových prostor PedF pro zajištění kvalitní a moderní výuky.
Prohlídka prostor určených k pořízení a vybavení do učeben R201, laboratorní přípravna, chemický sklad a R315 - biologie, proběhne v pondělí 24. 6. 2019. Sraz zájemců je v 10:00 hod. u vrátnice v budově Magdalény Rettigové 4, Praha 1. Na prohlídku není nutné se zvlášť přihlašovat. Prohlídka místa plnění je zadavatelem důrazně doporučována, již z důvodu kompatibility a estetického začlenění s již zakoupeným vybavením v učebnách. V případě nevhodnosti termínu kontaktujte prosím Annu Rážovou na tel: 731165863 a prohlídka vám bude umožněna v náhradním termínu.
Konec lhůty pro podání nabídek je dne 1. 7. 2019 do 13:00 hodin.


Přílohy
- Výzva k podáni nabidky_Doplnění vybavení do chemických laboratoří.pdf (773.68 KB)