Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Předběžná tržní konzultace: RUK - EO - Zpracování EOP a poskytnutí souvisejících služeb ekonomického a IT poradenství při přípravě, výběru a zavádění nového EIS pro UK
Odesílatel Marek Buday
Organizace odesílatele Univerzita Karlova, Rektorát [IČO: 00216208]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.11.2020 18:22:35
Číslo jednací ve SpSl UKRUK/430330/2020-15
ID ve SpSl 1002221885
Předmět Předběžná tržní konzultace - pozvánka

Vážení,

tímto si Vás dovolujeme oslovit s pozvánkou na konání předběžné tržní konzultace (dále jen „Konzultace“) za účelem přípravy veřejné zakázky Univerzity Karlovy nazvané „Zpracování EOP a poskytnutí souvisejících služeb ekonomického a IT poradenství při přípravě, výběru a zavádění nového EIS pro UK“. Předmětem této veřejné zakázky bude (i) zpracování ekonomicko-organizačního projektu (dále jen „EOP“), (ii) zpracování technických požadavků a dalších zadávacích podmínek veřejné zakázky na nový ekonomický informační systém (dále jen „EIS“) a poskytnutí další součinnosti při přípravě veřejné zakázky na EIS, (iii) poskytnutí součinnosti v průběhu zadávacího řízení na EIS a (iv) dopracování EOP a zajištění dohledu na kvalitu dodávky v rámci implementace EIS.

Účelem této Konzultace je seznámení potenciálních dodavatelů se záměrem vyhlášení výše uvedené veřejné zakázky a současně i získání všech informací potřebných pro efektivní, správné a objektivní nastavení zadávacích podmínek k předmětné veřejné zakázce. Zadavatel chce tímto způsobem předcházet možným rizikům, která by se mohla při zadávání veřejné zakázky a případně i následně při jejím plnění vyskytnout. Předmětem Konzultace bude prezentace předmětu plnění veřejné zakázky, vhodné a transparentní nastavení zadávacích podmínek, a především diskuze o technických a smluvních otázkách souvisejících s budoucím plněním.

Konzultace je otevřena co nejširšímu okruhu relevantních účastníků, byť si je zadavatel vědom skutečnosti, že počet subjektů schopných kvalifikovaně splnit předmět veřejné zakázky může být omezený. Účastnit se tak může každý dodavatel či odborník, který má zkušenosti s účastí na přípravě, organizaci či realizaci obdobného projektu (bez ohledu na skutečnost, zda se jedná o dodavatele, experta, poradce či investora).

Pozvánku včetně příloh se všemi informacemi a pokyny naleznete na webu (viz výše uvedená adresa). V případě Vašeho zájmu prosím dle instrukcí uvedených v pozvánce vyplňte Registrační formulář a zašlete ho na uvedenou adresu nejpozději do pondělí 16. 11. do 12:00 hod.

S pozdravem a přáním příjemného dne
Mgr. Marek Buday