Received message - invitation

Procurement procedure Předběžná tržní konzultace: RUK - OPP - Poradenská činnost pro oblast Evropských strukturálních a investičních fondů (ESIF) na Univerzitě Karlově
Sender Marek Buday
Sender organization Univerzita Karlova, Rektorát [CRN: 00216208]
Recipient All (including public)
Date 02.07.2021 10:03:45
Reference number in the filing service UKRUK/304695/2021-7
Identifier in filing service 1002609556
Subject Pozvánka na předběžné tržní konzultace

Vážení obchodní přátelé,

dovolujeme si Vás oslovit s pozvánkou na konání předběžné tržní konzultace (dále jen „Konzultace“) za účelem přípravy výše uvedené veřejné zakázky Univerzity Karlovy. Předmětem této veřejné zakázky má být poskytování odborné a administrativní podpory při zpracování a administraci žádostí o podporu výhradně z evropských strukturálních a investičních fondů, prioritně z operačního programu Jan Ámos Komenský (OP JAK) a dále z dalších národních operačních programů, především z operačního programu Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost (OP TAK), operačního programu Zaměstnanost+ (OP Z+) a operačního programu Životní prostředí (OP ŽP), popřípadě z Národního plánu obnovy (NPO).

Účelem této Konzultace je seznámení potenciálních dodavatelů se záměrem vyhlášení výše uvedené veřejné zakázky a současně i získání všech informací potřebných pro efektivní, správné a objektivní nastavení zadávacích podmínek k předmětné veřejné zakázce.

Pozvánku včetně příloh se všemi informacemi a pokyny naleznete zde: https://zakazky.cuni.cz/vz00004919. V případě Vašeho zájmu prosím dle instrukcí uvedených v pozvánce vyplňte Registrační formulář a zašlete ho na uvedenou adresu nejpozději do čtvrtka 15. 7. 2021 do 12:00 hod.

S pozdravem
Mgr. Marek Buday