Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Předběžná tržní konzultace: RUK - OPP - Výzkumná agentura na kvantitativní dotazníkové šetření pro projekt CEDMO NPO
Odesílatel Marek Buday
Organizace odesílatele Univerzita Karlova, Rektorát [IČO: 00216208]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 17.08.2022 21:28:39
Číslo jednací ve SpSl UKRUK/437192/2022-5
ID ve SpSl 1003641142
Předmět Pozvánka k účasti v předběžné tržní konzultaci

Vážení obchodní přátelé,

dovolujeme si Vás oslovit s pozvánkou na konání předběžné tržní konzultace (dále jen „Konzultace“) za účelem přípravy veřejné zakázky Univerzity Karlovy nazvané „RUK - OPP - Výzkumná agentura na kvantitativní dotazníkové šetření pro projekt CEDMO NPO“. Cílem této veřejné zakázky má být realizace kvantitativního longitudinálního sociologického šetření v ČR (dále jen „Výzkum“), které bude zaměřeno na vliv dezinformací/misinformací na populaci, mediální a digitální gramotnost, regulaci síťových digitálních médií apod. Předmět plnění této připravované veřejné zakázky by ze strany dodavatele zahrnoval sběr dat v opakovaných vlnách pomocí dotazníkového šetření, následné vytvoření vyčištěného datového souboru obsahujícího sebraná data pro potřeby Výzkumu a vyhotovení zprávy z Výzkumu, která bude obsahovat podrobný popis průběhu Výzkumu a metod, které při něm byly použity.

Účelem této Konzultace je seznámení potenciálních dodavatelů se záměrem vyhlášení výše uvedené veřejné zakázky a současně i získání všech informací potřebných pro efektivní, správné a objektivní nastavení zadávacích podmínek k předmětné veřejné zakázce. Zadavatel chce tímto způsobem předcházet možným rizikům, která by se mohla při zadávání veřejné zakázky a případně i následně při jejím plnění vyskytnout. Předmětem Konzultace bude diskuze o předmětu plnění veřejné zakázky, vhodném a transparentním nastavení zadávacích podmínek, a především debata o technických a smluvních otázkách souvisejících s budoucím plněním.

Konzultace je otevřena co nejširšímu okruhu relevantních účastníků, byť si je zadavatel vědom skutečnosti, že počet subjektů schopných kvalifikovaně splnit předmět veřejné zakázky může být omezený. Účastnit se tak může každý dodavatel či odborník, který má zkušenosti s účastí na přípravě, organizaci či realizaci obdobného projektu (bez ohledu na skutečnost, zda se jedná o dodavatele, experta, poradce či investora).

Pozvánku včetně příloh se všemi informacemi a pokyny zasíláme v příloze. V případě Vašeho zájmu prosím dle instrukcí uvedených v pozvánce vyplňte Formuláře pro účastníky Konzultace a zašlete ho na uvedenou adresu nejpozději do středy 7. 9. 2022 do 12:00 hod.

S pozdravem a přáním příjemného dne
Mgr. Marek Buday


Přílohy
- 00 Pozvánka na PTK - CEDMO.pdf (1.07 MB)
- 01 Priloha c. 1 pozvanky - Zadavaci dokumentace vcetne priloh.zip (3.54 MB)
- 02 Priloha c. 2 pozvanky - Formular otazek pro ucastniky PTK.docx (44.58 KB)