Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení PedF – Technologické a IT vybavení učebny pro interaktivní technologie, učebny pro edukační robotiku a učebny pro multimédia, grafiku a rozšířenou realitu
Odesílatel Petra Tobolářová
Organizace odesílatele Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta [IČO: 00216208]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.04.2018 14:55:28
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Výzva

Dobrý den,
jménem veřejného zadavatele, Univerzity Karlovy, Pedagogické fakulty si Vás dovoluji vyzvat k podání nabídky a prokázání kvalifikace v řízení o zadání veřejné zakázky na dodávky s názvem „PedF – Technologické a IT vybavení učebny pro interaktivní technologie, učebny pro edukační robotiku a učebny pro multimédia, grafiku a rozšířenou realitu.
Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka didaktického technologického a IT vybavení tří učeben Katedry informačních technologií a technické výchovy pro specializovanou výuku v rámci realizace projektu OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002412 „Modernizace počítačových učeben a rozšíření kapacity studoven“.
Prostřednictvím realizace projektu dojde k zakoupení vybavení pro technologie, které doposud nejsou ve výuce masivně rozšířeny, ale budou postupně nabývat na důležitosti (např. 3D technologie, edukační robotika apod.). PedF tak bude moci v předstihu připravit budoucí učitele technických oborů na začlenění těchto prvků do běžné výuky. Projekt umožní posunout výuku technických předmětů do oblasti, která je doposud vnímána spíše okrajově, ale již v průběhu realizace projektu se může stát běžnou součástí výuky na středních či základních školách, na kterou jsou studenti Pedagogické fakulty UK při svém studiu připravováni. A v souladu s cíli Strategie digitálního vzdělávání 2020 se digitální gramotnost začleňuje na přední místa zájmu vzdělávání a VŠ přípravy.
Veřejná zakázka je dle §18 a §101 zákona členěna na části – část A a část B. Uchazeč může předložit nabídku pro jednu či více částí. Zadavatel bude při výběru nabídky každou část posuzovat samostatně.


Přílohy
- VZ_PedF_2018_08_Vyzva k podani nabidky_FINAL.pdf (442.65 KB)