Veřejná zakázka: Část 3 – Přístroj pro sledování očních pohybů

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 1119
Jedná se o část veřejné zakázky: LF HK - CORE FACILITIES - Neurofyziologická laboratoř

Název a popis předmětu

  • Název: Část 3 – Přístroj pro sledování očních pohybů

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění části 3 veřejné zakázky je dodávka přístroje pro sledování očních pohybů pro Neurofyziologickou laboratoř Ústavu patologické fyziologie Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace (dále jen „eye tracker“).
Eye tracker musí umožňovat bezkontaktní monokulární i binokulární sledování fixace, očních pohybů a průměru zornic s vysokou přesností a rychlostí a s časovou dostupností měřených dat dostatečnou pro „gaze-contingent“ experimenty a online synchronizaci s EEG záznamem. Eye tracker musí umožňovat registraci u dospělé i dětské osoby, a to i se zrakovou korekcí – brýle, kontaktní čočky. Činnost eye trackeru nesmí u vyšetřované osoby bránit nebo narušovat souběžný záznam elektroencefalografické aktivity a rušit světelnou adaptaci na zatemněný prostor, ve kterém experimenty probíhají.
Nedílnou součástí dodávky je příslušenství – řídící počítač, propojovací kabely a programové rozhraní, které umožní ovládání eye trackeru z prostředí Matlab/Python.


Předpokládaná hodnota

  • 780 199 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků