Veřejná zakázka: LF HK – Ph.D. Infra pro UK – Respirometr s vysokým rozlišením/LF HK – Ph.D. Infra for Charles University – High-Resolution Respirometer

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Příjem nabídek
Dodavatelé mohou podávat nabídky (dle druhu zadávacího řízení všichni, nebo pouze vyzvaní).
DBID: 8624
Systémové číslo: P24V00000655
Spisová značka: UKLFHK/350915/2024
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2024-027999
Datum zahájení: 19.06.2024
Nabídku podat do: 22.07.2024 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: LF HK – Ph.D. Infra pro UK – Respirometr s vysokým rozlišením/LF HK – Ph.D. Infra for Charles University – High-Resolution Respirometer
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka respirometru s vysokým rozlišením pro měření spotřeby kyslíku biologickým materiálem, s modulem pro současné měření redoxního stavu koenzymu Q, pro Laboratoř Experimentální hepatologie Ústavu fyziologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace.
Jedná se o přístroj Respirometr s vysokým rozlišením s modulem pro měření redoxního stavu koenzymu Q (prostřednictvím cyklické voltametrie). Dodávka musí zahrnovat podpůrná zařízení, jako je software, integrované PC s klávesnicí, systém pro odsávání média z komůrek, servisní kit pro výměnu membrán elektrod.

The subject of performance of the public contract is the supply of a high-resolution respirometer for the measurement of oxygen consumption of biological material, equipped with a module for the simultaneous measurement of the redox state of coenzyme Q for the Experimental Hepatology Laboratory of the Department of Physiology at the Faculty of Medicine in Hradec Králové of Charles University, including accessories, transport, customs, installation, putting the device into operation, training of operators, delivery of the documentation for the device, warranty service, and other in accordance with the conditions set out in the Procurement Documentation.
The device concerned is a high-resolution respirometer equipped with a module for the measurement of the redox state of coenzyme Q (using cyclic voltammetry). The supply must include auxiliary equipment, such as software, an integrated PC with a keyboard, a system for siphoning the medium from the chambers, and a service kit for the replacement of the electrode membranes.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 2 509 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Hradec Králové

Zadavatel

  • Úřední název: Univerzita Karlova, Lékařská fakulta v Hradci Králové
  • IČO: 00216208
  • Poštovní adresa:
    Šimkova 870
    500 03  Hradec Králové
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-008938

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cuni.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Název URL odkazu URL adresa
URL této VZ v E-ZAK https://zakazky.cuni.cz/vz00008624