Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Vybudování experimentální dietní kuchyně - Část 1
Odesílatel Lubor Šída
Organizace odesílatele Univerzita Karlova, 3. lékařská fakulta [IČO: 00216208]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 14.02.2019 12:02:50
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel zjistil, že původní vysvětlení zadávací dokumentace obsahovalo nepřesné údaje, proto přistupuje k jejich opravě a zároveň výslovně upozorňuje, že dochází k prodloužení termínu pro podání nabídek tak, aby byla zohledněna změna vyjádření, jakož i termín min. 4 pracovních dnů dle § 54 odst. 5 ZZVZ.


Přílohy
- 3. LF vysvětlení č. 2 exp kuchyně OPRAVA-2.pdf (282.02 KB)

Původní zpráva

Datum 08.02.2019 13:17:32
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den, jelikož jsme se účastnili již prvního kola výběrového řízení(bylo zrušeno) a účastníme se i nyní tak mám dotaz k zadávací dokumentaci, kdy v technické specifikaci pod pozicí 202. (Nerez chlazený stůl na GN - čtyřsekcový s dřezem, desing stolu celistvý s okolním nerez nábytkem, bez žádných vestaveb chlazení) je v detailním popisu tohoto stolu vyspecifikováno : 4x zásuvka GN 1/1 - 200 mm s plnovýsuvem, vnitřní rádius R15 - tento rádius byl doplněn do specifikace oproti prvnímu kolu.
Náš dotaz je zda rádius R15 v těchto zásuvkách je myšlený na všech stanách zásuvek nebo jen na bočních nebo jen na přední a zadní straně zásuvky??
A další dotaz jakou tento rádius má logiku v chlazené zásuvce z provozního hlediska?
Děkujeme za odpověď