Veřejná zakázka: Část 3 – Dry blot, Chemidokumentační systém, Soubor vybavení pro nácvik Western blotu a Zdroj pro elektroforézu

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 1488
Jedná se o část veřejné zakázky: LF HK – CORE FACILITIES – Laboratoř molekulární farmakologie a toxikologie

Název a popis předmětu

  • Název: Část 3 – Dry blot, Chemidokumentační systém, Soubor vybavení pro nácvik Western blotu a Zdroj pro elektroforézu

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění části 3 veřejné zakázky je dodávka:
a) blotovací jednotky s integrovaným zdrojem pro Laboratoř molekulární farmakologie Ústavu farmakologie Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace (dále jen „dry blot“).
Jedná se o samostatnou blotovací jednotku s integrovaným zdrojem, která umožňuje rychlý a spolehlivý přenos proteinů na PVDF membránu s minimální spotřebou blotovacího pufru.
b) vysoce účinného multifunkčního dokumentačního systému pro detekci chemiluminiscence a stain-free zobrazování proteinů během gelové elektroforézy proteinů a následného Western blotu pro Laboratoř molekulární farmakologie Ústavu farmakologie Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace (dále jen „chemidokumentační systém“).
Jedná se o vysoce citlivý dokumentační systém s následnou kvantifikací pro chemiluminiscenci, Western bloty a ELFO gely s možností rozšíření o fluorescenční filtry.
Dodávka musí zahrnovat podpůrná zařízení, jako je zabudovaný nebo externí počítač se software vhodným pro ovládání přístroje a snímání stain-free gelů a chemiluminiscence s následnou kvantifikací dat.
c) kompletní sestavy přístrojů umožňující průběh molekulárně biochemických dějů počínající přípravou maloformátových gelů, přes SDS-PAGE elektroforézu až po Western blot pro Laboratoř molekulární farmakologie Ústavu farmakologie Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace (dále jen „soubor pro nácvik Western blotu“).
Dodávka musí zahrnovat kompletní sestavu pro přípravu 4 maloformátových gelů současně, max. velikost gelu musí být 10x10 cm (stojany, držáky skel, skla se spacery a krátká skla pro nalití gelů, hřebeny), 2 vertikální elektroforézy - každá pro 4 gely, 1 blotovací modul pro blotování proteinů s vysokou molekulovou hmotností, semi dry pro transfer min. 4 mini gelů najednou a minimálně 2 vhodné zdroje napětí, které umožní průběh procesů od elektroforézy až po Western blot.
d) 1 kusu nového přístroje – zdroje pro elektroforézu pro Laboratoř molekulárně mikrobiologických analýz Ústavu klinické mikrobiologie Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace (dále jen „zdroj pro elektroforézu“).
Jedná se o přístroj sloužící zejména jako zdroj napětí k rozdělení produktu z PCR reakce.


Předpokládaná hodnota

  • 850 570 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky